Varslingsutvalget

Varslingsutvalget – vi varsler bedrifter om trender og beste praksis

Denne bloggen handler om næringsliv og entreprenørskap. Den inneholder tips om hvordan du kan lykkes i virksomheten din og overvinne utfordringene som følger med.

Hvis du vil vite mer om hva vi kommer til å skrive om, sjekk ut noen av artiklene vi vurderer å publisere:

  • Varsler nye permitteringer etter nye coronaregler
  • 5 tips om innholdsskriving for en sterkere merkevarestrategi
  • Hvordan finansiere en oppstartsbedrift

Hva vi dekker og hvorfor vi dekker det

Denne bloggen er et sted hvor vi deler erfaringene vi har med markedsføring og bedriftsutvikling, samt det vi lærer av andre firmaer som har vist seg å “vite hva de gjør.”

Vi dekker et bredt spekter av emner fra tips og triks for markedsføring, til oppdateringer om Corona-situasjonen. Vi dekker emner som er viktige for folk som starter nettbaserte bedrifter, helt opp til folk som har drevet suksessrike bedrifter i årevis. Med denne variasjonen mener vi å kunne tilby en nyttig kanal for læring som vil hjelpe bedriftsledere med å holde seg informert.

Slik hjelper vi deg å lykkes med din bedrift

Det siste tiåret har det vært en økning i entreprenørskap. Stadig flere starter sin egen bedrift. Noen av disse menneskene har ingen forretningsutdanning, og de vet ikke hvor de skal henvende seg for å få råd for å få hjelp med virksomheten. Det er derfor vi startet denne bloggen: for å gi deg råd og inspirasjon som vil hjelpe deg å lykkes med virksomheten din.

Innleggene vi publiserer vil gi deg en oversikt over de viktigste tingene du som bedriftsleder bør vite, deriblant: økonomistyring, markedsføringsteknikker, produktivitetshacks, og mer. Vi håper du er like gira som oss på å komme i gang.